Premi Dardos

    Els Premis Dardos tenen la voluntat de crear una xarxa d’afinitats blogaires que, en el nostre cas, ens ha atorgat L’espiell (moltes gràcies!). Copiem la filosofia del premi i els criteris pels quals s’atorga, que treiem d’Alem Guadiana, associació cultural que, al seu torn, ha atorgat el premi a L’espiell: Trata-se de um prémio que está a correr mundo, reconhecendo aqueles blogues que consideramos transmissores dos grandes valores humanos, com a qualidade conferida por uma consequente militância em torno das grandes causas, como seja o património e a liberdade, as pessoas e a qualidade de vida, o ambiente e as tradições, a memória e a dignidade, a cultura e o lazer. Para explicar o critério utilizado, cito e subscrevo este texto do Rui Dias José: “Fica claro (expressamente afirmado e dito!) que as minhas escolhas para os “Premios Dardos” têm na base relações de amizade, proximidade ou identificação. Sou humano como os demais e, na teia de relações na net, gosto, quero, apaixono-me… Tudo é portanto subjectivo. E ainda bem!”. I, com que una de les condicions dels premiats és premiar -i, més concretament, premiar 15 espais més-, apuntem aquí la nostra llista de premiats:

Afterpost

Anotacions rizomàtiques

Diario de lecturas

El cau d’en Bau

El llibreter

El rincón de Alvy Singer

L’efecte Jauss 2.0

Filosòfica Ment

Llunàtic

Palumbus Columbus

Paper de Vidre

Plagueta de Bord

Sega de mots

Sense parèntesis

Teixit d’escata

 

(I si ho hem entès malament, i no havíem de premiar ningú, que quedi com una llista dels blogs que, des d’aquí, ens agrada no deixar de llegir)

 

 

Un comentari

  1. elcaudenbau

    Benvolguts CdC,

    després del conciliabulari sopar perpetrat pels nebots d’en Carles Baudeguer de Vergalaire (o titola a la fresca) en relació al premi que ens atorguen, els comuniquem amb fumata verda que hi renunciem –Ep! tot agraint-los la pensada!- per les raons adduïdes infra:

    1. No som dignes que el so de carrau entri al nostre cau; direm només de paraula quina és la més barjaula”. De fet, és la mateixa fotesa mental amb què ens hem dirigit potser crípticament al llibreter per sa recomanació a un lloc de la xarxa el nom de 3cat24 del qual se’ns ha escapat! -des d’aquí, moltes gràcies i salutacions cordials. Tanmateix, com es pot comprovar, no som partícips de blogrolls, etiquetes, arxius, technoratis ni altres “bitxets” de plagasitat impertinent. Fóra una altra contradicció, i ja n’acumulem un cabàs a la vida no virtual.

    2. …consideramos transmissores dos grandes valores humanos, com a qualidade conferida por uma consequente militância em torno das grandes causas…”. Doncs malament rai! Més que “grandes causas”, les nostres són conseqüències mínimes, els nostres valors són més aviats mesquins i isards i qualssevol militàncies ens provoquen basques etíliques i remordiments ressacosos com els que demà patirem en netejar el pis descompartit que posseïm.

    3. No disposem de 15 blogs de referència; ni ens hi apropem. Tal volta amb aquest punt ens hauríem estalviat tanta loquacitat, però som uns desllenguats a la meniere.

    En qualsevol cas, reiterem nostra gratitud i els emplacem a visitar-nos pel cau quan els vagui.

    Els nebots d’en Carles Baudeguer de Verdalaire

  2. elcaudenbau

    I perdoni’ns la colorainada! Això d’enllaçar en blogs aliens i en segons quines circumstàncies -veiessin com riu la confraria!-, no ho tenim gaire apamat.

  3. Anotacions Rizomàtiques

    Moltes gràcies per la teua deferència i atenció: accepte el teu premi amb humiltat, me’l prenc com l’inici d’una salutació interpersonal i tractaré de fer-ne un bon ús, vist que ets un lector ben documentat, exigent i amb idees posades al dia (he fet una ullada als teus articles tan interessants: m’han servit per a netejar-me la mirada); incorporaré aquesta web als meus enllaços; una abraçada des del sud del sud, Joan-Carles

  4. Filosòfica Ment

    Ei, moltes gràcies, la veritat es que la vostra selecció m’agrada molt (reconeixement al marge), i felicitats pel premi. Corro a afegir als qui no coneixia i a saludar als que reconec.

    Ens mantenim en contacte…

    Cristian

Deixa un comentari